Via Valen - Sayang

 Manggis,  07-10-2017 14:32:14

  

Sayang

Opo kowe krungu jerit e ati ku

Mengharap engkau kembali

Sayang

Nganti memutih rambut ku

Rabakal luntur treno ku
Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku

Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu

Duko pujane ati nanging koe ora ngerti

Kowe wes tak wanti wanti

Malah jebul sak iki koe mblenjani janji

Jare sehidup semati nanging opo bukti

Kowe medot tresno ku demi wedoan liyoYowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo
Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten

Merana urip kuAku welasno kangmas aku mesakno aku

Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang

Opo kowe krungu, jerit e ati ku

Mengharap engkau kembaliSayang

Nganti memutih rambut ku

Ra bakal luntur tresno ku
Hari demi hari uwes tak lewati

Yen pancen dalane kudu kuat ati

Ibarate sego uwes dadi bubur

Nanging tresno iki ora bakal luntur

Sak tenane aku iki pancen tresno awakmuOra ono liyane sing isoh dadi pengantimu

Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku

Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu
Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten

Merana urip kuAku welasno kangmas aku mesakno aku

Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
Sayang opo krungu tangis e ati ku

Mengharap koe bali nang jero ati iki

Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih

Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci

Aku marang sliramu jero ning atiAku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati

Mung kango sliramu

Cinta mu tetap abadi

Selamanya sampai akhir hayat ini
Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten

Merana urip kuAku welasno kangmas aku mesakno aku

Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
Percoyo opo pemujamu
Cintamu tetap abadi

Komentar

Counting


LATEST TUNE-IN